Van concept naar realiteit

Heeft u een specifieke wens of jacht dat u wilt laat bouwen door een gerenommeerde jachtwerf? Dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Uiteindelijk zijn al onze eigen modellen ook van concept naar realiteit gebracht. Naast standaard modellen kunt u ook bij ons voor maatwerk.

Dit traject kunnen we ook samen met u bewandelen. Hierin heeft u invloed op het concept, ontwerp, bouw en afwerking. 

We hebben de capaciteit om schepen tot 20 meter te bouwen op onze jachtwerf in Drachten.

Ervaring in jachtbouw

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van jachten. We hebben zowel particulier als specifiek voor de verhuur gebouwd. Deze kennis willen we graag inzetten voor nieuwe projecten.

Onze traditionele modellen zoals de Bravoure zijn populair, daarom hebben we ze ook doorontwikkeld tot verschillende gerelateerde modellen. Hier rechts ziet u het concept Bravoure 50. Hieronder staan de Bravoure Cabrio (inmiddels gebouwd) en de Bravoure Flybridge.

Heeft u zelf een concept dat u graag met ons wilt bespreken of vindt u een van onze bestaande concepten interessant? neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in een custom build oplossing van De Drait? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Na aanschaf is het mogelijk om de boot bij ons in de verhuur aan te bieden via het zogeheten Buy & Charter concept. Klik hier voor meer informatie.