Campi 340 Houseboat

Vanaf € 104.000

De Campi Houseboat 340 kenmerkt zich door de grote raampartij, die zorgt voor veel lichtinval in de salon. Deze open leefruimte beschikt over een eethoek, slaapbank en een keuken met kooktoestel en koelkast. De ruime slaapkamer heeft naast een tweepersoonsbed ook nog een eenpersoonsbed (bovenbed) voor een eventuele logee of opslag. Direct aangrenzend vind je de ruime badkamer voorzien van een elektrisch toilet en een ruime douche. Via de achteruitgang kom je op een zwemplatform, waar je de trap kunt nemen naar het ruime dakterras.

Wil je ook in het voor- en najaar aan boord verblijven? Dat is geen probleem! De Campi boats zijn uitstekend geïsoleerd en hebben een hoog rendement verwarming op propaangas. De boot is duurzaam en zelfvoorzienend en standaard uitgerust met zonnepanelen. Extra mogelijkheid: installeren verbrandingstoilet.  

Campi 340

Specificaties

Lengte o.a. :

Breedte:

Diepgang:

Gewicht: 

Benzinetank:

Motor:

11,7

3,4

0,45 

4.500kg

2 x 22 liter

2x Yamaha

Watertank:

Zonnepanelen:

Accu’s:

Personen:

Ontwerper en werf:

CE- categorie

Extra’s

 

250 liter met waterpomp/druksysteem

6 x 250 W solar omvormer

4x 6V 225AH accu’s

6 (bij maximaal 80kg)

Rivo PL

D

Polyethyleen drijvers met segmenten

Gegalvaniseerd stalen frame

Dubbele beglazing

Hoogwaardige isolatie

LED-verlichting

Bouwtekening Campi 340

Indeling Campi 340

De Campi is een uniek concept en beschikt over een zeer complete inrichting. In de ruime salon vind je een bank met opbergruimte. ‘s Avonds bouw je deze bank eenvoudig om tot een ruim tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van een koelkast inclusief vriesvak, een roestvrijstalen wasbak en een 2-pits kooktoestel. Verder is deze ruimte nog voorzien van een ruime kast, een radiator, televisie en openslaande deuren die je naar het terras aan de voorzijde brengen. Het terras wordt omringt door een rvs-reling.

Sturen doe je eenvoudig vanuit de salon van achter de stuurstand met draaistoel. Deze is tevens voorzien van een camera. 

De badkamer is uitgerust met een douche, elektrisch toilet en een wastafel. Natuurlijk is warm en koud stromend water aanwezig. 

De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed met daaronder opbergruimte. Een extra bed daarboven kan als extra optie worden gekozen. Ook vind je hier twee kledingkasten, een spiegel en een radiator. 

Op het achterdek bevinden zich kasten voor bijvoorbeeld gasflessen, elektra en benzinetanks. Ook kun je hier via de trap naar het ruime dakterras. 

Interesse of bezichtigen?

Wil je de Campi bezichtigen? Dat kan in onze jachthaven in Drachten op afspraak!

Ben je geïnteresseerd in het aankopen van een Campi 300? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Na aanschaf is het mogelijk om de Campi bij ons in de verhuur aan te bieden via het zogeheten Buy & Charter concept. Klik hier voor meer informatie. 

Het is ook mogelijk de Campi voor een weekend, midweek of een langere periode te huren. Bekijk de beschikbaarheid en uitrusting bij: Yachtcharter De Drait.