Opknapper: Valk Kruiser 950

‚ā¨ 17.950,-

Deze Valkkruiser is een bijzonder complete boot ontworpen bij Valk Sprang-Kapelle. De boot beschikt over zowel een mahoniehouten interieur als een achterkajuit en kent maar liefst vijf slaapplaatsen.

De Valk Kruiser is een opknapper en heeft enig onderhoud nodig, maar daarna kan volop worden genoten van deze boot die ideaal is voor dagjes uit of langere vaartochten.

De doorvaarthoogte is gering en bedraagt slechts 2,2 meter. De teakhoutenvloer is in 2001 gelegd. De open kuip is overdekt met een blauwe kuiptent. Rondom is boot voorzien van aluminium ramen.

Naast kabelbesturing beschikt de boot ook over een boegschroef, elektrisch toilet, een acculader en een vuilwatertank met een inhoud tussen de 60 en 70 liter. Tevens beschikt de Valk Kruiser over heteluchtverwarming van Webasto, een walstroomaansluiting, dieptemeter, GPS, klok, kompas, handankerlier, dekwaspomp en een zwemplateau met vaste zwemtrap.

De keuken is voorzien van een koelkast, gaskooktoestel van Pestimo met twee pitten, een oven-grill en een autoradio.

Specificaties Valkkruiser:

Model: 950 Sport
Materiaal: Staal
Bouwer: Van der Valk
Motor: Perkins 53 pk

Wil je de Valk Kruiser bezoeken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@dedrait.com of telefonisch via 0512-513276.

Klik hier om terug te keren naar het botenoverzicht.