Thermo Yacht 900

Thermo Yacht 900

€69.500

Vraagprijs: € 69.500

Op zoek naar een mooie en goed onderhouden motorkruiser? Dit motorjacht, type Thermo Yacht 900 Doesburg, verkeert in absoluut goede staat van onderhoud. De boot heeft een ligplaats in een schiphuis van Jachthaven De Drait in Drachten.

Nadat de boot opnieuw is geschilderd, heeft de eigenaar voor een overdekte ligplaats gekozen. Het interieur is van mahoniehout en verkeert in een goede onderhoudsstaat. De boot beschikt over een complete uitrusting, zoals een boeg-, hekschroef en elektrische motorbediening. Een bezichtiging is daarom zeker de moeite waard.

9.00 x 3.25 meter

Tridata voor diepte en snelheid
Roerstandaanwijzer
Boeg- en hekschroef
Elektrische bediening binnen en buiten
Beige kleur
Aluminium scheepsramen
Aluminiumwindscherm
Teakdek op achterdek
Ankerlier
Zelfrichtende televisieantenne

De boot beschikt over een mahoniehouten interieur. In de voorpunt bevindt zich een tweepersoonsbed. Daarnaast bevindt zich aan bakboordzijde een toiletruimte met wasbakje en een elektrisch toilet. Aan stuurboordzijde bevindt zich onder andere een keuken met aanrecht, spoelbak en eveneens een 2-pits kooktoestel. De salon is voorzien van een L-bank. Daarnaast is hier een compressorkoelkast met een inhoud van circa 65 liter te vinden. Aan de bakboordzijde van de salon beschikt de boot over een kastenwand. Daarnaast zijn in de achterkajuit nog twee extra slaapplaatsen te vinden.

Yanmar 75 pk

Boekschroef
Hekschroef
Elektrische motorbediening

Meer weten over dit jacht of een bezichtiging plannen?

Wij voorzien u graag van meer informatie. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op.