Sagar 57ft Mini-Luxe Dutch Barge

€ 205.000 (£ 179.000)

Deze diashow vereist JavaScript.

Vanwege een wijziging in plannen wordt deze goed onderhouden Sagar 57ft Mini-Luxe Dutch Barge met de naam “Grace” te koop aangeboden. Zonder enige kosten te besparen is Grace de afgelopen jaren onderhouden. Grace staat direct tot uw beschikking voor diverse vaartochten.

Grace is uitgerust met een uitgebreide lijst aan huishoudelijke artikelen, zoals lampen, spiegels, servies, bestek, kookgerei, enzovoort. Het is de laatst commercieel gebouwde Sagar en de ene laatst gebouwde, de laatste is door de familie zelf in bezit.

Grace is alleen gebruikt voor zomerse vaartochten, maar is gebouwd om het hele jaar door op te verblijven. In zowel 2014 als in 2017 is zij voorzien van anti-fouling en nieuwe anodes. De motor, generator en boiler zijn jaarlijks professioneel onderhouden en aan boord bevinden zich reserveonderdelen.

Wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs in verband met een snelle verkoop. Grace heeft een ligplaats in Jachthaven De Drait.

Sagar Dutch Barge specificaties:

Type: Stalen Dutch Barge
Bouwer: Sagar
Model: 57ft Mini-Luxe
Bouwjaar: 2011
Slaapplaatsen: 4
Motor: 1 BETA 90 4 cilinder 3769 cc warmtewisselaar gekoelde dieselmotor
Generator: Onan Cummings 7MDKLB cocooned 1500RPM generator
Motorvermogen: 90 pk
Brandstof: Diesel
Lengte: 17.37 meter
Breedte: 3.81 meter
Maximale diepgang: 0.84 meter
Brugvrijloop: 2 meter
Rompmateriaal: staal
Gewicht: 28T
Brandstoftank: 1250 liter
Watertank: 1820 liter
Vuilwatertank: 455 liter

Uitgerust met een Kabola boiler met warm waterwisselaar, Newage RPM500D versnellingsbak, Vetus hydraulisch stuursysteem, Mastervolt 24 / 500-60 omvormer en lader. De machinekamer is volledig bekleed met dikke isolerende geluidsisolatie op basis van folie. Grace kent twee Webasto airconditioners, een boeg- en hekschroef, elektrische lier voor anker met een afstandsbediening op het dek, Canvasman winterhoesset voor de stuurhut en alle uitwendige armaturen incl. beide dakramen, Oyster automatische satellietschotel voor televisie en een volledig op maat gemaakte set horren voor alle ramen.

Horizon GX3000E marifoon, Horizon CPF300i GPS-plotter, roerstandindicator en gekoppelde kleuren Sony CCTV-camera naar machinekamer.

Indeling Sagar Dutch Barge:

De allernieuwste interieurindeling met de grootste keuken en de eetkamer bevindt zich in de stuurhut. Voorzien van een massief licht eiken interieur dat in combinatie met het chroom zorgt voor een eigentijds licht interieur. De keuken (kombuis) is voorzien van een Belling gasoven en grill, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, Bosch inbouwvaatwasser, geïntegreerde grote koelkast en een aparte vriezerunit, afvalverwerkingsunit, vloerbedekking, Ledverlichting, en led-verlichte treden met verborgen opbergruimte.

Salon met oliekachel, eikenhouten vitrinekast met achtergrondverlichting, dimbare ledverlichting, Multiyork 2-zitsbank met nieuwe ongebruikte hoes, bruin leren 2-zits La-Z-Boy-Bank, Samsung tv en Brinton wollen tapijt.

De voorste slaapkamer beschikt over een kingsize bed, waarvan het matras in 2017 is vervangen. De tweede slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. Eiken garderobekast en ladeblok, welke omgezet kan worden naar een bureau. Douchecabine met Mira thermostaatkraan en afzuiging, keramische wastafel en eigen keramisch toilet.

De separate douche beschikt over een grote hoekdouche met Mira thermostaatkraan, afzuiging, elektrisch keramisch toilet, keramische wastafel met eiken onderkast en verlichte gespiegelde kast, centrale verwarming en vloerverwarming.

Opbergruimte met Jabsco-uitrusting voor het afvoeren van zeewaterafval en AEG wasmachine.

Stuurhut met dubbel glas, volledig gestoffeerde rugleuning. Onder de bank bevindt zich opbergruimte en er zijn opvulstukken aanwezig om meer zitplaatsen te creëren. De twee eiken tafelbladen vormen samen een grote eettafel.