Proficiat Kruiser 9.50

Van € 22.500 voor € 19.500

Fraaie Proficiat Kruiser, welke origineel op de Proficiatwerf in het Friese Bartlehiem is gebouwd. Deze werf kenmerkt zich door een vooruitstrevende, doelmatige en efficiënte bouwwijze. In 1979 was de uitstraling krachtig door de moderne lijnen. Het interieur is netjes met teakhout, een open voorpiek en eveneens een ruime achtercabine. De achtercabine is tevens voorzien van drie slaapplaatsen. De salon bevindt zich midscheeps en is tevens het stuurhuis. Het lakwerk is redelijk en er zijn enkele slijtagesporen waarneembaar, maar de boot is vaarklaar.

Specificaties Proficiat Kruiser

Type: Proficiat Kruiser
Bouwjaar: 1979
Motor: Mercedes 45 pk
Dieseltank: 200 liter
Watertank: 200 liter
Vuilwatertank: 2 stuks
Boegschroef
Trumatic gasverwarming
Elektrisch toilet
Zonnepanelen (2x)
Anker met ankerlier
Marifoon
Gasdetector
Warm water via boiler

Indeling

De open voorpiek bevat een tweepersoonsbed en eveneens een  keuken met dinette. De salon is eveneens het stuurhuis. De achterkajuit bevat drie bedden, waardoor deze Proficiat Kruiser in totaliteit over zeven slaapplaatsen beschikt. De afwerking bevat aluminium raamprofielen met drie klapramen.

De boot beschikt over onder andere een windscherm, bimini en davits. Tevens voorzien van twee zonnepanelen en een ankerlier met anker.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van deze motorkruiser en wilt u de boot bezichtigen? Raadpleeg dan onze contactpagina voor meer informatie.