Jachtservice De Drait

De Drait Yachting is al meer dan 25 jaar een toonaangevend familiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn “full service” watersportkarakter en de persoonlijke dienstverlening. Veel aandacht wordt besteed aan nieuwe innovatietechnieken. De Drait Yachting bestaat uit de volgende onderdelen jachtservice, jachtwerf, jachthaven en  yachtcharter:

Jachtservice De Drait:

De serviceafdeling van De Drait bestaat uit een afdelinge techniek en een schilderafdeling. Alle installaties kunnen worden ingebouwd of gerepareerd. Zowel motortechnisch als electrotechniek aan boord kunnen wij onderhouden en herstellen. De afdeling jachtschilderen hebben de beschikking over een moderne spuitkabine. Van kleine herstelwerkzaamheden tot volledige refit kunnen wij verzorgen. De specialisten staan voor u klaar om uw schip weer in perfecte staat te brengen. Graag maken wij vrijblijvend een offerte.

Jachtwerf De Drait:

De Drait werf verzorgt met een team enthousiaste medewerkers de volledige bouw van jachten variërend in lengte van 6 tot 16 meter. Jaarlijks lopen 10 tot 15 stalen motorjachten van stapel. Daarnaast wordt de polyester DrachtsterSloep gebouwd.

Jachthaven De Drait:

Jachthaven De Drait heeft een moderne jachthaven in Drachten met maar liefst 1200 ligplaatsen (open en overdekt). Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig, van watersportwinkel tot aan een uitgebreide service werkplaats.