Jachthaven De Drait

Jachthaven De Drait in Drachten Friesland beschikt over meer dan 500 ligplaatsen aan de rand van Drachten. Jachthaven De Drait ligt nabij de A7 aan het vaarwater tussen Drachten en het Friese Meren gebied. In enkele minuten rijdt u vanaf de A7 naar de jachthaven, waar alle voorzieningen en service voorhanden zijn. Zo beschikt jachthaven Friesland De Drait over een watersportwinkel en een havengebouw met sanitair en wasserette.

U kunt gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Ook heeft de jachthaven een eigen tankstation waar u benzine en diesel kunt tanken en waar u uw vuilwatertank en bilge leeg kan pompen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitstekende jachtservice met o.a.: jachtschilderwerk, reparatie/onderhoud aan schepen en scheepsmotoren, inbouw van apparatuur en winterklaar/vaarklaar maken van uw boot. Voor het in- en uit het water kranen van uw boot beschikken wij over een botenlift (30 ton) en een slipwagen (50 ton).

Jachthaven De Drait

Na het vaarseizoen kunt u ook voor winterstalling bij ons terecht. Uw boot kan in de winter zowel op de wal in een geïsoleerde hal als buiten gestald worden. Ook kunt u er voor kiezen om uw boot in een van onze schiphuizen te stallen. Wilt u doe-het-zelven aan uw boot? Wij bieden u de mogelijkheid om op de wal of in een van onze loodsen te klussen aan uw boot. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u uiteraard bij een van onze jachtservice experts terecht.

Passanten

Passanten zijn van harte welkom bij Jachthaven De Drait! We hebben ruim 50 passantenplaatsen beschikbaar. U kunt uw boot aanleggen aan de boulevard en u daarna melden bij de havenmeester. Stroom- en watervoorziening is aanwezig. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. U kunt de code opvragen bij de havenmeester. Ook kunt u gebruik maken van de wasserette en het tankstation.

Camperplaatsen

Op ons terrein kunt u ook overnachten met uw camper. Wij bieden zowel plaatsen op de kop van onze boulevard als op een van de andere groenrijke terreinen. U heeft altijd uitzicht over het water. Klik hier voor meer informatie over onze camperplaatsen.

Kijk voor meer info: www.jachthavendedrait.nl