Drait Yachts

Bent u op zoek naar een gebruikte of nieuwe boot? Bij De Drait Yachts in Friesland vindt u diverse gebruikte motor- en zeilboten. Met een uitgebreide watersportkennis en een veelzijdig aanbod is De Drait Yachting een vertrouwd adres voor het kopen van een boot. Wij hebben zowel gebruikte Drait Yachts uit de verhuur of van eigenaren in de bemiddeling. Eveneens hebben wij een aantal gebruikte boten direct van particuliere eigenaren in de verkoopbemiddeling. 

Voor elke wens bieden wij een passende boot. Wij voorzien u graag van advies die aansluit op uw wensen. Goede service en het leveren van kwaliteit staat bij ons voor op en wij verkopen dan ook al meer dan dertig jaar boten. Incidenteel hebben wij nieuwbouwmogelijkheden van onze eigen serie Drait Yachts.

Jachtbemiddeling

Wij zijn een onafhankelijke jachtmakelaar en zorgen voor de verkoop van uw boot. Wij adverteren met uw boot op zowel onze als externe websites en presenteren uw boot op diverse watersportbeurzen. Via sociale media zijn wij actief bezig met het verkopen van uw boot.