Drait Renal 40

€ 99.000,-

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Op zoek naar een keurig onderhouden motorjacht voor het huidige vaarseizoen? Deze Renal 40 met de naam “Morphus” is een echte familieboot met vele extra’s.

De Renal 40 is op de werf van De Drait Yachting in Drachten gebouwd. Het ontwerp is een robuuste knikspant met veel leefruimte en goede vaareigenschappen. De brede gangboorden zijn afgewerkt met een dubbele rvs-reling en het ruime achterdek biedt zitplaats voor 10 personen. De Renal 40 is uitgerust met zware kiel met 10 mm massief staal voor ballast. De romp bestaat uit 5 mm en de opbouw uit 4 mm staal. De vormgeving is modern en kenmerkt zich door veel lichtinval door de aanwezige luiken. De boot is in goede onderhoudsstaat en is jaarlijks, gedurende de winter, uit het water geweest. De tent is verlengd en sluit het achterdek af, zodat hier aangenaam verbleven kan worden.

Specificaties Renal 40

 Afmetingen: 12.00 x 3.95 x 1.05 m.
Type: Renal 40
Bouwjaar: 1997
Motor: Iveco 6 cil 120 pk
Boegschroef
Elektrische ankerlier
Webasto heteluchtverwarming
Dieptemeter
Kompas
Marifoon
Boiler voor warm water (40 liter)
6 accu’s
Granulaat/epoxy dakbekleding
Warme lucht op windscherm
Acculader/omvormer
Walstroom
Dubbele wierfilters
Teak interieur

Indeling:
Voorpunt met tweepersoonsbed, elektrisch toilet met wasbakje. Keuken 4-pits kooktoestel, compressor koelkast en dinette. De salon bevat een rondzit en opslagruimte. De achterkajuit beschikt over een aparte douche en apart elektrisch toilet. Twee cabines, waarvan één met tweepersoonsbed en een met een stapelbed en apart wasbakje.