Bootverkoop Friesland/Nederland

We hebben mooie boten bij bootverkoop Friesland De Drait tegen de laagste prijzen! Bij bootverkoop Friesland De Drait vindt u een breed aanbod van boten in iedere prijsklasse. De Drait Yachting is een magneet voor watersportfanaten en dus dé plek voor u om een boot te kopen. We hebben zowel nieuwbouw boten als tweedehands boten in de aanbieding.

Voor elke wens heeft bootverkoop Friesland een passende boot. We voorzien u van advies die aansluit op uw wensen. Goede service en het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. We verkopen al meer dan dertig jaar boten en kunnen met u op zoek gaan naar een passende boot. We hebben ruim 20 tweedehands boten in de verkoop. Daarnaast hebben we tal van nieuwbouw mogelijkheden.

Jachtbemiddeling

We zijn een onafhankelijke jachtmakelaar en zorgen voor de verkoop van uw boot. Wij adverteren met uw boot op onze en externe websites en tijdens watersportbeurzen. Ook via sociale media zijn we elke week actief met het verkopen van uw boot. Bij ons kunt u zorgeloos uw boot te koop zetten.

Bootverkoop Friesland/Nederland

9,2 van 10

op basis van 770 beoordelingen.