Bootverhuur Friesland en Brandenburg-Berlijn

Bootverhuur Friesland en Brandenburg: Wilt u een boot huren in Friesland of Brandenburg – Berlijn? Yachtcharter De Drait heeft genoeg keuze om een boot te huren die aan uw wensen voldoet! In Drachten heeft De Drait haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting het Friese Meren gebied met de bekende watersportplaatsen, zoals: Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren.

Onderweg vindt u de rust, ruimte en een prachtige natuur. In Brandenburg an der Havel, nabij Berlijn, beschikt bootverhuur De Drait over een eigen steiger op de rivier de Havel. Van daaruit vaart u door de adembenemende omgeving richting Berlijn, Müritz of over rivier de Elbe.

De chartervloot omvat een aanbod van ruim 75 boten verdeeld over zowel Drachten als Brandenburg. De vloot bestaat uit onder andere motorjachten, houseboats en sloepen, maar ook uit twee comfortabele bungalowboten. De boten zijn geschikt vanaf 2 tot wel 14 personen en hebben een lengte van 7 tot 15 meter. Huur een boot voor een dag, een weekend, week of langer. In Nederland hoeft u niet te beschikken over een vaarbewijs. In Brandenburg biedt de Drait zowel routes voor schippers met als zonder vaarbewijs.

Bootverhuur Friesland

Gasten die bij De Drait een boot huren maken gebruik van een uitstekende service en voorzieningen op onze locaties in Drachten en Brandenburg an der Havel. De koers die wij varen is helder: Onze gasten verdienen een onbezorgde vaarvakantie. Mocht er onderweg toch iets zijn staan wij 24/7 klaar om u te helpen.

Yachtcharter De Drait heeft de volgende voorzieningen:

  • Botenboulevard: drive-on, driveout voor in- en uitladen bagage;
  • Vuilwaterpomp-aansluiting per boot op de ligplaats;
  • Diesel tanken op de ligplaats;
  • Water- en stroomaansluiting op de ligplaats;
  • Havengebouw met kantoor, havenmeester en administratie;
  • Kantine en terras: De koffie staat klaar;
  • Gratis parkeergelegenheid, maar ook een parkeerhal  voor € 25,-  per week;
  • Gratis WiFi op de haven, code verkrijgbaar tijdens openingstijden;
  • Verdere huurmogelijkheden: fietsen, bijboten, sloepen en zeilboten.

Een supermarkt en eveneens een restaurant bevinden zich op 2 kilometer afstand. Het centrum van Drachten bevindt zich op 4 kilometer afstand, welke zowel eenvoudig per fiets als met de auto te bereiken is.

Kijk voor meer info: www.yachtcharterdedrait.nl